Selecteer een pagina

DIENSTEN

 

Logo ontwerp/RESTYLE

Een logo is de basis van je complete huisstijl. Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf of organisatie. Dit kan een naamlogo, beeldmerk of een combinatie van beiden zijn. Het maken van een logo is een belangrijke taak, omdat het het imago van uw onderneming de eerste tien jaar moet dragen.

Huisstijlontwikkeling en -bewaking

Een huisstijl is de communicatiedrager van verschillende uitingen, zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etc. Als een huisstijl consequent wordt doorgevoerd, kunnen mensen zich er makkelijk mee identificeren en zal uw professionaliteit stijgen. Een huisstijlreglement zal u helpen de huisstijl te bewaken.

Belettering en gevelreclame

Om te laten zien wie u bent en wat u doet, is belettering van essentieel belang. Dit kan door gebruik te maken van reclameborden, uithangborden, reclamezuilen, bewegwijzering, spandoeken, bedrijfsauto- en gevelbelettering. Hét middel om te zorgen dat u gezien wordt als een professional.

WEBBANNER OP MAAT

Diverso Reclame maakt de webbanners voor u op maat.
Dit kan in alle denkbare formaten, bv Facebook banners van 1200 x 1200 pixels of 1200 x 627 pixels. Webbanners kunnen geanimeerd worden zodat de boodschap beter opvalt.

website

De eerste indruk van een website is bepalend of men contact opneemt of niet. Een betrouwbare en professionele website is een cruciale succesfactor voor uw bedrijf. Een heldere en frisse site waarin de bezoekers makkelijk kunnen navigeren. Reclamebureau Diverso weet ondertussen wat er voor nodig is om dit te realiseren.

VERPAKKINGEN

Diverso kan voor u een verpakking maken van massief karton. Dit kan op maat en voorzien van een bedrukking. Tijdens het ontwerp van de verpakking wordt rekening gehouden met de eisen waaraan de verpakking moet voldoen. Kartonsoort (food / non food), stevigheid, zichtbaarheid product enz.

DRUK- EN PRINTWERK

Al het druk- en printwerk welke nodig zijn, kan Diverso Reclame voor u regelen. Door de jarenlange ervaring met drukwerkleveranciers weet Diverso Reclame waar en voor welke opdracht het beste ingekocht kan worden. Hierbij wordt ook op de prijs gelet, maar de kwaliteit staat voorop.

BROCHURE

Een brochure is ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Diverso denkt graag met je mee over de uitvoering hiervan. Reclamebureau Diverso in Hengelo kan de complete brochure of folder voor u samenstellen, inclusief grafische vormgeving, copywriting en fotografie. Print of drukwerk wordt voor u geregeld tot levering aan de zaak.

FLYER

Om een boodschap of aanbieding snel onder de aandacht te brengen, is een flyer zeer geschikt. Flyers zijn goedkoop in productie. Met een goede vormgeving en duidelijke boodschap worden mensen geprikkeld tot het lezen hiervan, voordat de flyer weggegooid zal worden.

ADVERTENTIE

Bij het maken van een advertentie moet de boodschap kort maar krachtig zijn. Het is van belang dat er huisstijl herkenning is. Of het nu gaat om een product- of personeelsadvertentie. Diverso levert de juiste pdf aan, voor krant of magazine. Deze kunt u doorsturen.

CONTACT

DIVERSO RECLAME
Drienerschoolweg 11
7552 PC Hengelo
T 06 21 62 25 41
info@diversoreclame.nl

DIENSTEN

logo ontwerp/restyle
huisstijl ontwikkeling -bewaking
websites
geanimeerde banners
reclame visualisatie
belettering & gevelreclame
druk- en printwerk

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK 52392376Bank

NL10RABO0139283145

BTW NL001408568B85

KOPJES KOFFIE